Статті
Меню
Ваш Кошик

Статті

13.1.2023
БЕРЕЖІТЬ СУМКУ ВІД ВПЛИВУ ВОЛОГИЦе стосується сумок і з натуральної шкіри та замші, і зі штучної, і з лакової шкіри. Волога - сніг, дощ, випадково пролитий напій - не видалена вчасно, може змінити фактуру та колір матеріалу. Краще носити з собою серветки (наприклад, звичайні паперові) і витирати ними сумку від вологи, що потрапила на неї, так швидко, як це можливо. Робіть це, навіть якщо ви використовуєте водовідштовхувальне просочення, про нього нижче. Вологі серветки краще не використовувати.ВИКОРИСТОВУЙТЕ ВОДОВІДШТОВХУВАЛЬНІ ЗАСОБИТаке просочення не тільки уберігає сумку від впливу вологи, а й надає матеріалу грязевідштовхувальні властивості: сумка буде менше бруднитися. Оптимально використовувати просочення з першого дня експлуатації сумки і потім регулярно оновлювати захисне покриття (як часто це робити зазвичай вказано на упаковці засобу). Перед першим використанням будь-якого просочення зробіть тест на непомітному місці. ПОСТАРАЙТЕСЯ ПІДІБРАТИ ЗАСІБ ДЛЯ ТИПУ МАТЕРІАЛУ ВАШОЇ СУ..
06.12.2022
Про те, як вибрати якісну сумку, вже писали неодноразово. На цей раз давай розберемося, як її правильно вписати в образ. Чи має вона поєднуватися з кольором взуття? Чи дійсно чорну сумку можна носити з чим завгодно? Про ці та інші нюанси читай у нашому матеріалі.В тон взуттяВ якості акцентаЯскрава сумка допоможе тобі візуально оживити образ у нейтральних кольорах. Цей прийом особливо актуальний у холодну пору року. Погодні умови змушують нас замислюватись про практичність образів, а тому в них стає дедалі більше темних відтінків. Делікатно розбавити похмуру гаму тобі допоможе яскрава сумочка - завдяки тому, що в образі вона знаходиться далеко від обличчя, ти можеш вибирати відтінки, на які не наважувалася раніше, і не боятися, що вони не підійдуть тобі. Зверніть увагу на модну палітру цього року – класно виглядатимуть моделі яскраво-блакитного, жовтого, фіолетового, винного чи рожевого кольорів.Чорне і білеСтара добра класика, яка працює завжди та скрізь. Білі образи обігруємо чорними..
07.11.2022
Але сьогодні пакування валізи - це задоволення, оскільки сучасні моделі не тільки відмінної якості, легкі і міцні, але також можуть бути дійсно відмінним дизайнерським гаджетом, який кожен може вибрати відповідно до індивідуальних переваг та стилю. Залишається тільки відповісти на питання, як вибрати валізу, щоб вона добре прослужила під час подорожі. І не однієї...На що варто звернути увагу при виборі дорожньої валізи?Приваблива пропозиція купити валізу з гарною знижкою змушує покупця втрачати голову і брати перше, що потрапить під руку, сподіваючись на економію. Але вже перша подорож після придбання принесе гірке розчарування. Недостатня місткість або величезні розміри, відсутність внутрішніх відділень, плями і пил на поверхні — і нова річ приречена припадати пилом у коморі до кращих часів. Щоб не лаяти себе за необачність, обов'язково звертайте увагу на такі моменти:Розмір та обсяг внутрішнього простору. Зазначені величини взаємозалежні: що більше параметри виробу, то більше речей ..
02.8.2018
Аксесуари здатні зробити навіть базовий образ незабутнім. Зміна сезонів - відмінний привід оновити гардероб, освіжити свій образ, зарядитися позитивним настроєм. Ми зібрали основні поради стилістів, щоб допомогти з вибором правильних аксесуарів. Далі розповімо, на які жіночі сумки осінь, зима варто робити модні ставки. Актуальні моделі сумок на холодний сезон 1. Клатчі набирають в обсягах Клатчі вважаються вечірнім варіантом аксесуара. Маленька акуратна сумочка на невеликому ремінці або просто в руках - це звична класика. Але ми говоримо про тренди. У 2022-му у нас триває тенденція використання розміром оверсайз. І клатч це теж стосується. Вони стали більше, практичніше, ширшими. Розгляньте модель «дутих» клатч без ручки, які носять в одній руці. Виглядає дуже стильно, особливо з жіночим брючним костюмом. 2. Хобо-сумка - стильна і зручна. Продовжуємо тему обсягів. Повернувшись на Батьківщину з кінця 90-х років, аксесуар швидко завоював прихильниць по всьому світу. Великі безфо..
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)
CategoryName - FiltersName - купити CategoryName - FiltersName в інтернет-магазині шкіряних сумок 11bags.com.ua
⭐Купити CategoryName - FiltersName - ✅,CategoryName - FiltersName купити в Україні по вигідним цінам 💰в інтернет-магазині шкіряних сумок 11bags.com.ua
CategoryName - FiltersName